Gå til hovedinnhold

G for Glitrende pulsvarmere

Jeg har strikka pulsvarmere i rosa alpakka og lyserosa "glitter-garn". De ble ganske stive å ha på, men etter en runde i vaskemaskina ble de noe mykere. Det er Karen som skal få dem, og jeg satser på at etter noen dagers bruk så er de myke og gode. Jeg har døpt dem "Glitrende pulsvarmere" og dermed er de G-bidrag i ABC-alongen.

Kommentarer

 1. Ahhh, smart! Glitrende pulsvarmere... Jammen ikke sikker på hva jeg skal bidra med denne mnd... Flotte pulsvanter som venninna di sikkert blir veldig glad for :o)
  Ha en flottfin helg, klem fra Elin

  SvarSlett
 2. Så lekre de blei og nydelig farge :o)Dukkehuset mitt hviler litt nå frem til høsten tenker jeg... Må sitte ved det når jeg holder på så da er det greit med en pause på selve huset, men skal lage litt småting som gardiner,sengetepper, duker osv i sommer. Har ikke gitt opp he he.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer, koslig! Jeg er spent på det dukkehuset til Bente`s Hobbyrom, det ser helt fantastisk ut!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

B for barbie-klær

For bokstaven B i ABC- alongen på Projo har jeg valgt å strikke antrekk til barbie. Når jeg strikka den grønne kjolen brukte jeg litt fantasi og litt mønster. Mønster fant jeg på denne siden her .