Gå til hovedinnhold

Sommerkjole, for nå blir det sommer!

Endelig er denne kjolen ferdig. Jeg begynte på den som bidrag til hobbybokalongen på Projo for April måned, og nå er den altså ferdig! Det er bra for dette er bursdagsgave til Karoline som blir ett år om noen dager. Jeg har brukt modell nr 9 i dette mønsterheftet, som utgangspunkt, men strikket bare striper siden jeg synes det er fint. Siden kjolen er mest brun er dette også bidraget til fargealongen på Projo denne måneden, der fargen for Mai er brun. Garnet jeg har brukt heter "Cotton Eco" (Schachenmayr), og det var helt topp å strikke med. Det passet fint å bli ferdig med denne i dag for sola skinner fra skyfri himmel!

Kommentarer

 1. Kjempefin er den:) ja nå får vi håpe at sola blir en stund.

  SvarSlett
 2. en herlig sommerkjole :O)

  SvarSlett
 3. Flott sommer kjole. Nå har sommeren kommet.

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole, og sikkert kjempegod i det garnet:-)

  SvarSlett
 5. Nydelig kjole- også i økologisk bomull da!!!! Herlig!
  Ha en flott kveld, klemmer fra Elin

  SvarSlett
 6. Takk for alle herlige hilsner! Ja det garnet er deilig å strikke av det kan jeg love!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

B for barbie-klær

For bokstaven B i ABC- alongen på Projo har jeg valgt å strikke antrekk til barbie. Når jeg strikka den grønne kjolen brukte jeg litt fantasi og litt mønster. Mønster fant jeg på denne siden her .