Gå til hovedinnhold

Q for Quick & Easy knits



Kald kaffe? Nei takk! Presskanna trengte derfor en passende jakkekåpeting. Jeg fant mønster under Quick & Easy Knits i en utgave av bladet Simply knitting. Jeg måtte tilpasse maskeantall og størrelsen til min egen presskanne, og ble ganske fornøyd med resultatet. Varm kaffe? Ja takk! 

Jeg har brukt garnet Silja fra Sparkjøp. Ikke så tjukt som annet lignende garn og mjukt å strikke med. 

Kommentarer

  1. Så flott den ble og dette var jo skikkelig smart!

    SvarSlett
  2. Skikkelig stilig:) Jeg er ingen kaffidrikker, men ser absolutt behovet:) God helg!

    SvarSlett
  3. En skikkelig smart kaffe varmer. Det er ikke godt med kald kaffe :-)

    SvarSlett
  4. flott kaffevarmer. Likte at du har et egostrikkeår

    SvarSlett
  5. Så fin din presskannevarmer er:)

    SvarSlett
  6. Det var jo en super idee:-)

    SvarSlett
  7. Stilig! Og de knappene var bare digg!!

    SvarSlett
  8. Haha så stilig den ble, og likte godt fargene. Kul:D

    SvarSlett
  9. Så herlig den ble og jommen har du kule klokkeknapper. Skjønner godt at du har et egoår, det skulle alle hatt. Ha en flott uke :0)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.