Gå til hovedinnhold

Votter og lue i Nepal

Til meg selv har jeg strikka votter og lue i garnet Nepal fra Drops. Dette er første gangen jeg har brukt dette garnet, men definitivt ikke den siste. Deilig garn og nydelige farger! Jeg fant mønster på www.dropsdesign.no

Kommentarer

 1. Du og du så lekre farger du har brukt her! Dessuten likte jeg kjempegodt de enkle, men fine kjolene i forrige innlegg!

  SvarSlett
 2. Kjempefin lue og votter.

  SvarSlett
 3. Så fint det settet var , minner meg om rognebær og høst . Det blir deilig når vinteren kommer :O)Men først skal vi ha en nydelig sommer , klem fra Bente.

  SvarSlett
 4. Nyydelig ;o) Fikk litt følelse av høst av fargene...lekkert ! Heldigvis lenge til dette kan brukes...får vi håpe ;o)))

  SvarSlett
 5. hehe.. ja håper det blir veldig veldig lenge til jeg trenger dette!! Takk for koslige komentarer :)

  SvarSlett
 6. Dette settet var utrolig vakkert:)

  SvarSlett
 7. Nais! :)
  Skal nok handle meg "litt" sånn garn jeg også snart ;)

  SvarSlett
 8. Nææ så fine farger - knallstilig!

  SvarSlett
 9. Åh der er nydelig votter og lue. Får titte litt på drops jeg også. Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

B for barbie-klær

For bokstaven B i ABC- alongen på Projo har jeg valgt å strikke antrekk til barbie. Når jeg strikka den grønne kjolen brukte jeg litt fantasi og litt mønster. Mønster fant jeg på denne siden her .