Gå til hovedinnhold

Gratulerer med dagen Anna!


Framsiden av Anna-kufferten

Baksiden av Anna-kufferten

I dag har jeg vært på bursdagen til Anna som blir to år i morgen. Anna fikk rosa og brun tunika/kjole som er strikket i garnet RUBIN superwash fra Sparkjøp. Dette garnet var faktisk veldig godt å strikke med og resultatet ble bra. Mønsteret er fra hefte "1010 Sandnes Kashmir Alpakka", garnet som er brukt i mønsteret er da altså Sandnes Kashmir alpakka. Jeg strikka størrelse 4 år på pinner 4.5 i Rubin og da passet tunika/kjolen perfekt til en 2 åring. Anna fikk også egen kuffert-veske som jeg har brukt decopage på og skrevet navnet hennes på med maling. Gratulerer med 2 års dagen Anna-søta!

Kommentarer

  1. Nydelig tunika og flott koffert!

    SvarSlett
  2. Flott tunika i fine farger. Kofferten er jo fin da :))

    SvarSlett
  3. Nydelig tunika du har strikket, og i flotte farger.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

B for barbie-klær

For bokstaven B i ABC- alongen på Projo har jeg valgt å strikke antrekk til barbie. Når jeg strikka den grønne kjolen brukte jeg litt fantasi og litt mønster. Mønster fant jeg på denne siden her .