Gå til hovedinnhold

Sommerkjole, for nå blir det sommer!

Endelig er denne kjolen ferdig. Jeg begynte på den som bidrag til hobbybokalongen på Projo for April måned, og nå er den altså ferdig! Det er bra for dette er bursdagsgave til Karoline som blir ett år om noen dager. Jeg har brukt modell nr 9 i dette mønsterheftet, som utgangspunkt, men strikket bare striper siden jeg synes det er fint. Siden kjolen er mest brun er dette også bidraget til fargealongen på Projo denne måneden, der fargen for Mai er brun. Garnet jeg har brukt heter "Cotton Eco" (Schachenmayr), og det var helt topp å strikke med. Det passet fint å bli ferdig med denne i dag for sola skinner fra skyfri himmel!

Kommentarer

 1. Kjempefin er den:) ja nå får vi håpe at sola blir en stund.

  SvarSlett
 2. en herlig sommerkjole :O)

  SvarSlett
 3. Flott sommer kjole. Nå har sommeren kommet.

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole, og sikkert kjempegod i det garnet:-)

  SvarSlett
 5. Nydelig kjole- også i økologisk bomull da!!!! Herlig!
  Ha en flott kveld, klemmer fra Elin

  SvarSlett
 6. Takk for alle herlige hilsner! Ja det garnet er deilig å strikke av det kan jeg love!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.