Gå til hovedinnhold

Starten på en Sjal-along

På Projo forum har LivM tatt på seg oppgaven å lære bort å strikke sjal. Dette er starten, resten av mønsteret får vi etterhvert. Det var gøy å strikke dette så takk til LivM!! Garnet jeg har brukt er New Zealand lammeuld, pinne 3.5, og fargen er nydelig i mine øyne!

Kommentarer

  1. Så flott starten på sjalet ditt ble. Mønsteret kom så fint frem. Lykke til med resten.

    SvarSlett
  2. Det blir spennende å se sjalet når det blir ferdig.
    Fargen var kjempefin.
    Lykke til videre med sjalet.

    SvarSlett
  3. Det blir et fint sjal. Jeg har meldt meg på jeg også. Jeg har bare ikke kommet i gang enda:)

    SvarSlett
  4. Sprek farge så dette blir bra!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.