Gå til hovedinnhold

GOD JUL!!


Jeg har strikka mariuslue til Kristen og sokker til en liten ny født gutt nå før jul. Og faktisk til min store fortvilelse var mariusdressen til Karoline (innlegget under) for liten i "kroppen", så jeg må klippe den opp og strikke den lenger. Men før jeg går løs på det skal jeg strikke meg ett enkelt sjal av angoraull som jeg fikk av en god strikkevenn, og strikke en liten ribbestrikka vest og leggvarmere til Karolinejenta mi. De søte knappene skal være pynt på vesten.

Jeg ønsker dere som kikker innom en riktig god jul!

Kommentarer

 1. Flotte gaver! Synd med for liten mariusdress. Ønsker deg og dine en god og fredfull jul!

  SvarSlett
 2. God Jul til deg og dine også Strikkelitol :0))

  SvarSlett
 3. Mye flott hos deg ;o) Leit med dressen, men alt lar seg ordne. Takk for hyggelig hilsen hos meg. Ønsker deg og dine en fredfull og hyggelig jul.

  SvarSlett
 4. God jul.
  Her har du mye fint på gang. Morsomme knapper:)

  SvarSlett
 5. Så mye fint:-) Du har jo fått gjort mye siden jeg sist var innenom. Grunnet til at jeg ikke har vært innenom er sykdom og jeg har ikke hatt så mye energi i høst. Ha en fortsatt fin strikkejul:-)

  SvarSlett
 6. Marius lue varianten var kjempefin .O)

  SvarSlett
 7. Ååh den Mariuslua var kjempefin! Sånn har jeg også lyst å lære meg å strikke :))

  SvarSlett
 8. Skikkelig mye fint du har laget, er bare og brette opp armene og strikke i veg..er amatørstrikker som stadig prøver ut nye ting, morsomt når en får til:O)mariusdressen var bare helskjønn..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

B for barbie-klær

For bokstaven B i ABC- alongen på Projo har jeg valgt å strikke antrekk til barbie. Når jeg strikka den grønne kjolen brukte jeg litt fantasi og litt mønster. Mønster fant jeg på denne siden her .