Gå til hovedinnhold

R og S...

 S for sjal

R for ribbestrikka leggvarmere

Jeg driver stadig på med å strikke ting som begynner på bokstavene i alfabetet. For bokstaven R har jeg strikka ribbestrikka leggvarmere i lanett. De er til Karoline og passer til en vest jeg strikker på. Så da er det vel ikke så vanskelig å gjette hva som blir V-bidraget... For S har jeg strikka ett sjal. Det er strikka i "Fonty - Laines" 30% angora- og 70% merino ull, nydelig garn som jeg fikk av en strikkevenn.

Kommentarer

  1. Likte godt mønsteret på sjalet ditt. Enkelt og fint :)

    SvarSlett
  2. Sjelet ser flott ut, og deilige leggings:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.