Gå til hovedinnhold

Kjoler til fine frøkner

Til to søte frøkner som heter Lina og Idun har jeg strikka ribbestrikka kjoler og leggvarmere. Den ensfarga er størrelse 6 år og den stripete er størrelse 4 år. Jeg har brukt garnet Alfa fra Sandnesgarn.

Kommentarer

 1. Så smarte kjoler du har strikket!

  SvarSlett
 2. Så flotte kjoler du har strikket

  SvarSlett
 3. Tøffe kjoler til tøffe jenter. Prikken over ien er jo da matchende leggvarmere :O)

  SvarSlett
 4. De var skikkelig tøffe!!! Og veldig fine farger på dem begge to!! Og når de blir for små til kjoler, kan de jo bli tunikar før de blir genser..... sann tenker jeg :)
  Ha en fin dag! klem :)

  SvarSlett
 5. Tenkje snuppun vart glade e! ;) Og du vart da ferdig, gratulerer, gratulerer!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.