Gå til hovedinnhold

Gratulerer med dagen Anna!


Framsiden av Anna-kufferten

Baksiden av Anna-kufferten

I dag har jeg vært på bursdagen til Anna som blir to år i morgen. Anna fikk rosa og brun tunika/kjole som er strikket i garnet RUBIN superwash fra Sparkjøp. Dette garnet var faktisk veldig godt å strikke med og resultatet ble bra. Mønsteret er fra hefte "1010 Sandnes Kashmir Alpakka", garnet som er brukt i mønsteret er da altså Sandnes Kashmir alpakka. Jeg strikka størrelse 4 år på pinner 4.5 i Rubin og da passet tunika/kjolen perfekt til en 2 åring. Anna fikk også egen kuffert-veske som jeg har brukt decopage på og skrevet navnet hennes på med maling. Gratulerer med 2 års dagen Anna-søta!

Kommentarer

  1. Nydelig tunika og flott koffert!

    SvarSlett
  2. Flott tunika i fine farger. Kofferten er jo fin da :))

    SvarSlett
  3. Nydelig tunika du har strikket, og i flotte farger.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.