Gå til hovedinnhold

Rosa sommerbukse endelig med knapper på?


Ja da er det snart slutt på november og det er vel kanskje på tide at mitt gudbarn Signe får sommerbuksa si... Denne ble påbegynt i Tyrkia i mai og fikk knapper på i kveld. Sommerbukse i desember trallalla.
Garnet er noe bomull-lignende fra tyrkia, mykt og godt og en super farge!

Kommentarer

  1. Der veit du! :)
    Denna vart kjempefin, kanskje e skulle prøvd å lågå ei slik åt ho vesl'tuppa som kjøm i februar? :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.