Gå til hovedinnhold

Mariusenerferdighurrahurra!Endelig er Mariusgenser nr 2 for i år ferdig. Denne er i alpakka og er min første rundfellings genser faktisk. Det var jo genialt, så det må bli mer av det tenker jeg. Genseren blir nå brukt av kusine Anne Gøril ;)

Kommentarer

  1. Lekker Marius! Den er nå flott i originalfargene da, og du har strikka veldig pent! Jeg holder på med en nå i størrelse 2 år, litt raskere å strikke kan en si....
    God helg!

    SvarSlett
  2. Flott genser, og helt sikkert en lykkelig kusine :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.