Gå til hovedinnhold

GOD JUL!

Nå er det jul og tid for strikking og hyggelige lag. Ønsker alle som kikker innom en riktig god jul!
Her er lua som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg, tubesokker til barn i alpakka og julegave-pulsvarmere i alpakka.Kommentarer

 1. Du har jammen strikket mye flott.

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har laget. Rak ikke innenom før jul men nå kan jeg jo snart ønske godt nyttår. Gleder meg til og følge bloggen din i 2010. Ha en kjempefin andre juledag:)

  SvarSlett
 3. Så masse fint du har strikket. Ser både mykt og varmt ut.. Ble nok mange glade mottakere. Ønsker deg en fin juleferie.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige komentarer!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.