Gå til hovedinnhold

GOD JUL!

Nå er det jul og tid for strikking og hyggelige lag. Ønsker alle som kikker innom en riktig god jul!
Her er lua som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg, tubesokker til barn i alpakka og julegave-pulsvarmere i alpakka.



Kommentarer

  1. Du har jammen strikket mye flott.

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har laget. Rak ikke innenom før jul men nå kan jeg jo snart ønske godt nyttår. Gleder meg til og følge bloggen din i 2010. Ha en kjempefin andre juledag:)

    SvarSlett
  3. Så masse fint du har strikket. Ser både mykt og varmt ut.. Ble nok mange glade mottakere. Ønsker deg en fin juleferie.

    SvarSlett
  4. Tusen takk for hyggelige komentarer!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.