Gå til hovedinnhold

Klar for påskeball!


Barbie har fått seg ny kjole, den er strikka med Drops alpakka og noe pelsgarn.
Jeg fant møster i Familiens julemagasin 2008.

Kommentarer

 1. Kjempefin kjole. Sender over denne siden hvis du ikke har den, masse å velge i her. God påske. http://www.stickatillbarbie.se/

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte kjole til barbie ;o)

  SvarSlett
 3. Supre kjoler du har strikket!
  God påske!!

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at Barbie vart nøgd med det! Eg har bestilt meg ei bok om å strikke dukkeklær, så no skal eg bruke opp restegarn!

  SvarSlett
 5. Se der ja ;o) de blir så flotte de barbieklærne du strikker.Lekkert :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.