Gå til hovedinnhold

Lilla lue til meg?


Jeg har strikka en "snurrelue" til, denne gangen i en nydelig lilla farge i garnet artic fra Europris. Jeg hadde tenkt å ha lua selv, men jeg er rett og slett for tjukk i huet til denne. Jeg må nok strikke en til med ett hakk tjukkere pinner..  Jeg har nå funnet ut at mønsteret jeg har fått finnes her på bloggen til Lille Rosin's Quilteri.

Kommentarer

 1. Lua ble jo flott den, men du strikker vel raskt en ny tenker jeg! Heldig den som får lua!

  SvarSlett
 2. Flott farge på lua - synd den ikke passet.

  SvarSlett
 3. Lekker lue og herlig farge, det står ikke på å strikke en til tenker jeg. God Påske til deg og dine ;o)

  SvarSlett
 4. Å, toppers! Den lua var kjempefin - synd den ikke passer. Takk for link til oppskrift :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.