Gå til hovedinnhold

Lilla lue til meg?


Jeg har strikka en "snurrelue" til, denne gangen i en nydelig lilla farge i garnet artic fra Europris. Jeg hadde tenkt å ha lua selv, men jeg er rett og slett for tjukk i huet til denne. Jeg må nok strikke en til med ett hakk tjukkere pinner..  Jeg har nå funnet ut at mønsteret jeg har fått finnes her på bloggen til Lille Rosin's Quilteri.

Kommentarer

 1. Lua ble jo flott den, men du strikker vel raskt en ny tenker jeg! Heldig den som får lua!

  SvarSlett
 2. Flott farge på lua - synd den ikke passet.

  SvarSlett
 3. Lekker lue og herlig farge, det står ikke på å strikke en til tenker jeg. God Påske til deg og dine ;o)

  SvarSlett
 4. Å, toppers! Den lua var kjempefin - synd den ikke passer. Takk for link til oppskrift :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

GOD JUL!!

Jeg har strikka mariuslue til Kristen og sokker til en liten ny født gutt nå før jul. Og faktisk til min store fortvilelse var mariusdressen til Karoline (innlegget under) for liten i "kroppen", så jeg må klippe den opp og strikke den lenger. Men før jeg går løs på det skal jeg strikke meg ett enkelt sjal av angoraull som jeg fikk av en god strikkevenn, og strikke en liten ribbestrikka vest og leggvarmere til Karolinejenta mi. De søte knappene skal være pynt på vesten. Jeg ønsker dere som kikker innom en riktig god jul!