Gå til hovedinnhold

onepiece - twopiece - onepiece

Nå er mariusdressen ferdig. Den ble denne gangen litt for stor, men det er nå bedre enn at den er for liten. Jeg fulgte gode råd jeg fikk og satte i to "livlinjer" før jeg rekte opp en omgang mellom disse to. Dette gikk kjempe fint, og så var det bare å strikke på noen omganger før jeg sydde sammen delene med maskesting. Sømmen ble nesten usynlig sier vi.

Kommentarer

 1. Fantastisk gjort! Og resultatet ble jo flott!

  SvarSlett
 2. Så flott at det gikk bra. Hadde hatt hjertet i halsen jeg skulle jeg gjøre noe slikt. Dressen ble superfin .-)))

  SvarSlett
 3. Dette var en flott mariusdress:)

  SvarSlett
 4. Den er jo kjempefin og smart måte å gjøre det på:-)

  SvarSlett
 5. Flott "redningsaksjon" med et alle tiders resultat - det der kan du være stolt av!!!

  SvarSlett
 6. Imponert over det fine arbeidet! Flott dress :)

  SvarSlett
 7. Fin jakke-kåpe til kaffekanne. Mariusdressen ble fin. Du har vært flink til og lage den lengere. Jeg har også strikket mariusdress en gang. Har altid likt det mønsteret.Super dress.

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelige komentarer. Må si jeg hadde hjertet i halsen da jeg tok fram saksa...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.