Gå til hovedinnhold

V for vest

Vesten til Karoline er ferdig. Jeg strikka vesten med utgangspunkt i heftet "lanett baby 1013", jeg måtte endre litt på størrelsen, og jeg strikka en kant rundt ermene og halsen istedet for å hekle. Garnet er lanett, som jeg synes er greit å strikke med.

Kommentarer

 1. Så søt vest. Kan tenke meg det var fint med leggvarmere også:)

  SvarSlett
 2. Flott vest og leggvarmere!

  SvarSlett
 3. Helt enig: Super Søt!

  SvarSlett
 4. Nydelig vest du har laget.

  SvarSlett
 5. Det ble et veldig fint sett! Og knappene er jo virkelig prikken over ien her!! De er bare supre :)

  SvarSlett
 6. Ja, det var den virkelig! Supersøt!!!:)

  SvarSlett
 7. Søt kjole! Og kjempesøte knapper, hvor har du fått tak i de?:)

  SvarSlett
 8. Hei, takk for det Katrine. Jeg har kjøpt dem i en garnbutikk, men du får bestilt dem her: http://www.mamut.net/snellaogpetronella/shop/

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.