Gå til hovedinnhold

V for vest

Vesten til Karoline er ferdig. Jeg strikka vesten med utgangspunkt i heftet "lanett baby 1013", jeg måtte endre litt på størrelsen, og jeg strikka en kant rundt ermene og halsen istedet for å hekle. Garnet er lanett, som jeg synes er greit å strikke med.

Kommentarer

 1. Så søt vest. Kan tenke meg det var fint med leggvarmere også:)

  SvarSlett
 2. Flott vest og leggvarmere!

  SvarSlett
 3. Helt enig: Super Søt!

  SvarSlett
 4. Nydelig vest du har laget.

  SvarSlett
 5. Det ble et veldig fint sett! Og knappene er jo virkelig prikken over ien her!! De er bare supre :)

  SvarSlett
 6. Ja, det var den virkelig! Supersøt!!!:)

  SvarSlett
 7. Søt kjole! Og kjempesøte knapper, hvor har du fått tak i de?:)

  SvarSlett
 8. Hei, takk for det Katrine. Jeg har kjøpt dem i en garnbutikk, men du får bestilt dem her: http://www.mamut.net/snellaogpetronella/shop/

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.