Gå til hovedinnhold

Votter og lue i Nepal

Til meg selv har jeg strikka votter og lue i garnet Nepal fra Drops. Dette er første gangen jeg har brukt dette garnet, men definitivt ikke den siste. Deilig garn og nydelige farger! Jeg fant mønster på www.dropsdesign.no

Kommentarer

 1. Du og du så lekre farger du har brukt her! Dessuten likte jeg kjempegodt de enkle, men fine kjolene i forrige innlegg!

  SvarSlett
 2. Kjempefin lue og votter.

  SvarSlett
 3. Så fint det settet var , minner meg om rognebær og høst . Det blir deilig når vinteren kommer :O)Men først skal vi ha en nydelig sommer , klem fra Bente.

  SvarSlett
 4. Nyydelig ;o) Fikk litt følelse av høst av fargene...lekkert ! Heldigvis lenge til dette kan brukes...får vi håpe ;o)))

  SvarSlett
 5. hehe.. ja håper det blir veldig veldig lenge til jeg trenger dette!! Takk for koslige komentarer :)

  SvarSlett
 6. Dette settet var utrolig vakkert:)

  SvarSlett
 7. Nais! :)
  Skal nok handle meg "litt" sånn garn jeg også snart ;)

  SvarSlett
 8. Nææ så fine farger - knallstilig!

  SvarSlett
 9. Åh der er nydelig votter og lue. Får titte litt på drops jeg også. Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.