Gå til hovedinnhold

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få!

Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Kommentarer

 1. Så lekre pulsvanter og herlig vest. Fargene var kjempefine , varmt og godt nå i rufseværet ,klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 2. Så nydelig sett i rosa! Og de vestene er kjempekjekke å strikke. Godt å høre at det er flere enn meg som synes modellene til Pickles er små i størrelsen :)
  KLem :)

  SvarSlett
 3. Nydelige pulsvarmere.
  De vestene er flotte.
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 4. Åh så lekre pulsvarmere - nydelig mønster!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Så fine pulsvanter og vest. Har nettopp kjøpt masse nepalgarn og babyene blir født rundt meg, så bare å strikke. Skal sjekke ut mønsteret på vesten, likte den godt :)

  SvarSlett
 6. Så lekre pulsvarmere og vest. Og så mye fint du lager. Takk for koselig kommentar hos meg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Nisseklær og nissestreker

Nisseklær til Anna og Signe. Først fikk de genser og kort-lue. Lille julaften fikk de lang-luer også. Hadde de nisset nok nissestreker tro? 

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.