Gå til hovedinnhold

Sommersmåstrikk

Har strikka litt i sommer, her er noen småting som faktisk ble ferdig. Pulsvarmere til meg selv øverst, pulsvarmere til en venninne som nr to og oppvaskfiller til en annen venninne som nr tre. Jeg har brukt alpakka og kidsilk fra drops til nr en, alpakka fra drops til nr to og ett eller annet bommulsgarn til nr tre.

Kommentarer

 1. Herlige pulsvarmere! Og så så skjønne blomster du strikker, da!

  SvarSlett
 2. Flotte pulsvarmarar som kjem godt med fram over hausten. Go helg

  SvarSlett
 3. Fine pulsvarmere. Godt og ha når det blir kaldere. Fine barnevester du har strikket også.

  SvarSlett
 4. Fine ting du har strikket, de øverste pulsvarmerne var spesielt lekre :) God helg!

  SvarSlett
 5. Kjempefine pulsvarmere :) Og hjemmestrikka kluter er jo bare best!
  God helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.