Gå til hovedinnhold

H for Hjertenål

Jeg har tova en hjertenål for bokstaven H i ABC-alongen på Projo. Jeg har brukt nåler til å tove med.

Kommentarer

 1. Nydelig er den iallefall :) Har aldri prøvd meg på toving men kunne gjerne tenkt meg å forsøke!

  SvarSlett
 2. Så lekkert hjerte. Det likte jeg godt.

  SvarSlett
 3. Så flink du er. Det ser spennende ut. Kjempefint hjerte.

  SvarSlett
 4. Superflott hjerte! Og et lite tips; Bruk nåla til alt "sitter fast", og så tover du resten for hånd med varmt vann og grønnsåpe. Det går såå mye fortere :o)
  Ha en flottfin uke, klem fra Elin (Strikke-eos)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempe koslige kommentarer!
  Oi, går det ann ja Elin, det har jeg ikke tenkt på. Jeg har nesten ikke prøvd meg på toving med vann og såpe jeg, men det må prøves en gang ja!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.

Høstsjalet mitt - Fårhagen

Endelig har jeg fått tatt bilde av sjalet som jeg lærte å strikke gjennom "lær å strikke sjal"-alongen som LivM hadde på Projoforum. Vi var en stor gjeng som strikka sjalet sammen, og vi fikk mønsteret i tre deler. Det var kjempe morsomt å strikke i lag på denne måten. Stor takk til LivM ! Det er Barbro som har designet dette sjalet, og det finnes gratis her.