Gå til hovedinnhold

H for Hjertenål

Jeg har tova en hjertenål for bokstaven H i ABC-alongen på Projo. Jeg har brukt nåler til å tove med.

Kommentarer

 1. Nydelig er den iallefall :) Har aldri prøvd meg på toving men kunne gjerne tenkt meg å forsøke!

  SvarSlett
 2. Så lekkert hjerte. Det likte jeg godt.

  SvarSlett
 3. Så flink du er. Det ser spennende ut. Kjempefint hjerte.

  SvarSlett
 4. Superflott hjerte! Og et lite tips; Bruk nåla til alt "sitter fast", og så tover du resten for hånd med varmt vann og grønnsåpe. Det går såå mye fortere :o)
  Ha en flottfin uke, klem fra Elin (Strikke-eos)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempe koslige kommentarer!
  Oi, går det ann ja Elin, det har jeg ikke tenkt på. Jeg har nesten ikke prøvd meg på toving med vann og såpe jeg, men det må prøves en gang ja!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

Vest og pulsvarmere

Jeg har strikka denne vesten fra Pickles med Nepal fra Drops på rundpinne nr 7. Jeg strikka størrelse 2 år men den passer nok best til en 1 åring viste det seg etter en prøverunde på tilgjengelige prøvebarn. Vesten er lett og morsom å strikke og jeg holder på med en større variant nå. Denne brune vesten skal Synne få! Pulsvarmere i rosa lammeull og blomsternål i samme garn. Litt stivt garn å strikke med, men mønsteret vises godt og de blir sikkert mye og gode etter litt bruk. Dette mønsteret har jeg brukt flere ganger, det er morsomt og lett å strikke.

Barbie får nye kjoler

To jenter og to dukker betyr to antrekk av hver.  Det var Lina og Idun som fikk dukkeklærne. De fine mønstrene har jeg funnet her http://www.stickatillbarbie.se/ .  Det er mine egne gamle dukker som er modell.