Gå til hovedinnhold

Superfine sokker!

Se så fine sokker som jeg har fått av min mamma! De er kjempe fine og passer perfekt! Hun strikka to par på noe som virket som minutter, og jeg fikk det ene paret :o) Tusen takk mamma!

Kommentarer

 1. Så heldig du var! Kjempeflotte!

  SvarSlett
 2. Flotte sokker mammaen din har strikket. Hyggelig å få noe andre har strikket også

  SvarSlett
 3. Supre sokker - så heldig du var! Min mamma pleide å strikke masse sånne sokker, både til familie og til salgs. Selv har jeg aldri prøvd å strikke sånt, synes det ser så vanskelig ut.
  Ønsker dg en flott dag i morgen!

  SvarSlett
 4. De er jo helt nydelige:) Kjempefine:)

  SvarSlett
 5. Ah, kjemeflotte sokker!

  Heldig du som har en mamme som fremdeles strikker, min mor som forsynte meg med sokker klarer ikke strikke mer så nå er det hull i alle mine ;o)

  SvarSlett
 6. Takk for alle koslige kommentarer. Jeg tror nok at min mor har lest og satt pris på dem! Hun strikke masse fine ting hele tiden :o)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ulldress til Sondre

Tantegutten, go'gutten Sondre, fikk ulldress til jul. Det er "fjøsdress" mønster fra Pickles,  og tynt ullgarn "Pure Wool" fra pickles. 

Snømannen Kalle

Hils på snømannen Kalle, han har jeg strikket etter mønster fra Jean Greenhowe . Kalle er mitt første strikkeprosjekt med engelsk mønster.

B for barbie-klær

For bokstaven B i ABC- alongen på Projo har jeg valgt å strikke antrekk til barbie. Når jeg strikka den grønne kjolen brukte jeg litt fantasi og litt mønster. Mønster fant jeg på denne siden her .